Annonser

Leksaker & spel

Alla tycker vi väl om att ha roligt men ibland så räcker inte tiden till eller så saknar vi den där saken som gör att vi får oss ett gott skratt. Vare sig det är sommar, höst, vinter eller vår så är spel och leksaker ett säkert kort för att lyckas locka fram ett leende. Under den här kategorin får du tips på vad som finns att köpa i present till dom som är sugna på lite lek och spel samt vart du inhandlar prylarna.


Att spruta vatten på varandra när de badar är nog inte bara ett av barnens stora sommarnöjen. Det får också gärna sprutas så mycket vatten som möjligt på en och samma gång. Water Wars är ett spel som ger vattenkrig en ny dimension.

Denna eviga fråga som vi kanske aldrig kommer att få svar på - vem kom egentligen först, hönan eller ägget? Låt dessa två köra ett race mot varandra och se vem som kommer först i mål.


En boll som studsar hör inte till ovanligheterna, men det gör däremot en boll som studsar på vattenytan. Nu blir det ännu roligare att kasta boll i vattnet, dessutom behöver du inte bli alldeles nedskvättad om du inte fångar bollen. Bollen kallas Waboba Extreme.
>>> Köp Waboba Extreme hos Coolstuff


Whisky on the rocks får genast en ny innebörd! Inte bara är de vansinnigt läckra i glaset, de håller drycken kall utan att smälta och späda ut den med vatten. 8 stycken stenar.
>>> Köp Ice Cube of Sweden här


Det här är ett utdrag av vad som finns i kategorin leksaker och spel på de olika sajterna. Men det finns mycket mer att titta på bland deras sidor som är fyllda med många roliga och häftiga prylar. Klicka dig vidare på länkarna och se dig omkring efter fler coola grejer. Du kan nästan vara alldeles säker på att du hittar något du gillar för här finns det något som passar alla smaker.


Roliga prylar
click tracking