Annonser

Presentartiklar

Det är alltid roligt att ge bort presenter, särskilt om man vet att man har hittat något utöver det vanliga att slå in. Under den här kategorin har vi samlat ett gäng fräcka och påhittiga presenter. Om det blir svårt att välja bland alla sakerna är ett tips att bestämma ett tema på det du har tänkt ge bort och istället för en pryl, köpa flera småsaker till en mindre slant som hör ihop med varandra.

Vill du göra godisätandet lite roligare? Med Candy Grabber blir hela godisätandet ett spel där det gäller att fånga godisen innan tiden tar slut. Styr klon med spakarna och hoppas på högvinsten1
>>> Köp din Candy Grabber här


Skulle du kanske vilja att en liten fågel satt och vaktade dina nycklar så att du inte tappar bort dem? Denna roliga nyckelring i form av en sparv sätter du in i det lilla huset när du kommer hem så vet du alltid var du har dina nycklar!Ibland behövs det så lite som gör att man blir förundrad. Den här spännande prylen består av en skål, en kåpa och ett hål i mitten och kallas för Mirage. Genom att placera ett tre till fyra centimeter i diameter stort föremål i Mirage skapas ett 3D hologram. När någon sedan försöker röra vid föremålet så går fingrarna rätt igenom det.

Nu kan du bryta arm och bli trörr i tummen istället med hjälp av den elektroniska lösningen Armbrytning de Luxe. tarta upp spelet, hör speakern räkna ner, tryck som en dåre på din knapp till publikens jubel, betvinga din motståndare.

Det finns en hel del presentartiklar att välja bland och roligast av allt är att få se de förvånade minerna och glada leendena när paketet har öppnats. När det kommer till inslagningen så är den för en del personer väldigt viktig. Då är det bra att det finns massor roliga inslagningspapper att slå in presenterna i. På ett par av de sajter som vi länkar till, kan du utan problem få ditt paket inslaget på ett snyggt sätt.


Roliga prylar
click tracking