Annonser

Presenter online

Här på internet finns det många påhittiga och skojiga grejer. Det finns också en hel del positiva anledningar med att shoppa online. Förutom att det är enkelt så är utbudet är stort och du behöver inte ta dig någon annanstans förutom möjligen till köket för att hämta ett kallt glas med läsk eller en varm kopp kaffe. Vissa prylar säljs bara online, därför har vi under den här kategorin plockat fram några av de mest speciella blivande presenterna som vi tror på. Den som gillar att träna och gör det ofta är medveten om att väskan där man förvarar sina träningsprylar slits ut relativt fort. Om du känner någon som tycker om att träna och ofta bär med sig sina kläder så är en ny snygg träningsbag en toppenpresent.

Tala om personlig present! Kan en present till din pojkvän eller man bli bättre? Med hjälp av Naughty Knot slår du in dig själv till ett fint paket. Det stora sidenbandet dras mellan benen och över bysten, så att alla godbitar är väl dolda. Givetvis kan du också ha underkläder eller kläder under om du är lite blyg... Men en sak är säker - det finns ingen kille som inte tycker att detta är tidernas bästa present!
>>> Köp din Naughty Knot här

Bara efter en liten stund med Laptopen i knät brukar det ha hunnit bli ganska varmt. Det är varken bekvämt eller bra för datorn. Lösningen på problemet heter Laptop Cooler och är 1cm tunn. Skivan som du sätter fast under datorn gör att du sedan kan surfa runt eller spela i upp till fem hela timmar utan att få värmeslag.


Den här neongröna mankinin med storleken one size fits all, är en klockren isbrytare på vilken tråkig fest som helst. Den är ful, vågad och stillös men ändå så rolig. Det medföljer inga regler, men akta så du inte lutar dig för mycket framåt när du har den på dig, då kan en del saker råka trilla ut.
>>> Köp Borat Mankini hos Coolstuff

Att tro på en högre makt eller liknande är det vissa som gör. Andra tycker det är svårt att veta vad man isåfall ska tro på. The Savvy Convert’s Guide to Choosing a Religion är en humoristisk guide som hjälper dig att hitta religionen som passar bäst för dig på ett lättsamt och humoristiskt sätt. När du handlar presenter via internet så kan du få prylarna inslagna och skickade direkt till den som du vill överraska eller gratulera. Det enda du behöver göra är att klicka dig fram och sedan beställa det som du fastnat för, resten löser sig!


Roliga prylar
click tracking