Annonser

Roliga grejer

En avslappnad skön ledig dag eller på förfesten innan man drar vidare mot stans partyställen. Det är alltid kul att se något helt galet hängandes på väggen hemma hos sin kompis eller att spela ett underhållande spel som gör att skrattet inte går att hålla inne längre. Det är kanske inte så ofta man springer på en jätterolig sak, en del letande brukar det nog bli. Därför har vi under den här kategorin samlat ihop några riktigt komiska saker som finns att köpa.

Såg du invignings- eller avslutningsceremonin till OS i Peking? Då la du säkert märke till hoppstyltorna som användes. Dessa hoppstyltor är exakt samma hoppstyltor från samma företag som användes under ceremonierna!Gravitation - en sån skön grej. Inte nog med att den gör så att vi inte skrikande flyger ut i rymden hur som helst, den gör också att du kan skutta som värsta Stefan Holm med ett par hoppstyltor på dig!

Under sommaren kan det vara riktigt gott med ett glas kall läsk. De här läckra isbitarna formade som hjärtan med en pil blir pricken över i:et. I is-hjärtformen kan man göra fyra isbitar åt gången och det ser riktigt fint ut i glasen.


Vill du liva upp det lite i köket? Varför inte dela pizzan med en såg! Med Pizza Boss 3000 har det nu blivit lättare att vara händig. Dock får du stå för ljudeffekterna själv!

Detta är en duschtvål som är perfekt för alla vampyrälskare där ute. Duschtvål i form av en droppåse med blod kan ge ordet blodbad en helt annan betydelse!
>>> Köp Dusch-blod här

Som du ser finns det inget slut på alla roliga saker som säljs runt om i cybervärldens alla hörn. Helt klart är att det finns något för allas smaker och varje dag kommer det in nya spännande prylar till säljarnas webbshoppar!


Roliga prylar
click tracking