Annonser

T-shirtar och tröjor med tryck

Vad sägs om en t-shirt med World of Warcraft -tryck, kalsonger med pistoler på eller varför inte en WiFi-t-shirt? Under den här kategorin har vi samlat ihop förslag på ett gäng snygga kläder men framförallt t-shirtar och tröjor med annorlunda och kaxiga tryck och texter. Till den som känner för att hitta på något alldeles eget så finns även möjligheten att designa sina egna t-shirtar och tröjor genom de nätshoppar som vi rekommenderar.

Det här är något som får en att höja på ögonbrynen, en t-shirt som känner av mottagningen för trådlösa nätverk. Ja, det är en WiFi-t-shirt. Bara att dra på sig tröjan och ta laptopen med, när en eller flera av de staplar som finns på tröjan lyser så har du hittat ett trådlöst nätverk. Tröjan finns i färgen svart och displayerna finns i blå och grön färg.

Trots alla coola t-shirtar som finns att välja på så är det aldrig fel med en skön varm långärmad tröja heller. Särskilt inte när man kan designa den alldeles själv. Genom att följa länken här nedan väljer du först vilken typ av tröja du vill ha, färg, storlek och sedan kan du lägga in en schysst text som tryck på tröjan. Det finns massor av möjligheter, bara fantasin kan stoppa dig! Skulle det vara så att du vill designa din egna t-shirt istället så kan du även göra det på den här sidan.

Att dansa i takt med musiken är en sak, men en t-shirt som pulserar i takt med musiken är en helt annan sak. T-shirten har fått namnet T-Qualizer V2 och är med sitt 3D tryck av blå och lila-lysande staplar som ändras i takt med ljudfrekvensen, inte annat än cool.

Det finns som sagt en massa häftiga t-shirtar och tröjor att handla ute på nätet. Det gäller bara att hitta dom. Förhoppningsvis går det lite enklare med hjälp av våra tips och förslag på produkter och länkar på den här sidan.


Roliga prylar
click tracking